Ton cu maioneză și porumb este combinația preferată a zeilor. A semi-zeilor, de fapt, deoarece combinația perfectă pentru standardul divin al zeilor se găsește în ambalajul Gonzalex. O împreunare neașteptată de ingrediente, însă pe cât e de surprinzătoare, pe atât e de delicioasă. Tonul în suc propriu este pus în evidență de cremozitatea maionezei și de dulceața boabelor de porumb. Pentru o echilibrare a gusturilor, am adăugat în balanță și măsline cu salată ce formează un complex de arome, un întreg ce bifează toate preferințele.
Cine nu și-ar dori să găsească micul dejun gata făcut și așteptându-și cuminte posesorul în fiecare dimineață? Noi am pregătit un mic dejun sățios pentru tine. Când am conceput acest sandviș gustos, Baconul a refuzat în ruptul capului să-și lase în urmă partenera de atâția ani, zisă și Omleta, așa că am decis să vi-i oferim drept cuplu pe cei doi comestibili. Ce-i drept, dacă Kate și William și-ar avea echivalent în lumea culinară, n-ar putea fi altceva decât perechea formată din ingredientele noastre vedete. Doar vița nobilă ar putea explica un asemenea gust incredibil.
Am adus un strop de Franța acestui sandviș cu snițel prin sosul delicios Remoulade, ale cărui vedete sunt castraveții, maioneza și tarhonul. La crème de la crème, ce să mai! O singură mușcătură din această a 8-a minune a lumii contemporane și vei exclama boem „Oh là là”! Bine, poate că nu vei deprinde dialectul parizian dar cu siguranță vei fi impresionat. Tu doar încearcă și convinge-te.
Legenda spune că în urma Revoluției Fast Food, legumele ajunseseră mai amenințate decât urșii Panda de pericolul dispariției. Roșiile, morcovii, castraveții, toți au rămas uitați în galantare, abandonați la capăt de frigider, într-un sertar obscur. În aceeași dilemă se aflau și lactatele suferinde din cauza dominației Zahărului care a înlocuit laptele cu băuturi cu ciocolată și brânza tradițională cu diverse arome artificiale. Însă proverbul ”Cei din urmă vor deveni cei dintâi” s-a adeverit iar Gonzalex le-a oferit o șansă de a străluci acestor actori uitați de lume, care împreună, fac o echipă de vis. Încearcă sandvișul nostru cu legume și cremă de brânză și nu le vei mai putea rezista niciodată!
Ne-am dorit să aducem frăgezimea la superlativ în unul din sandvișurile noastre, și ce alt ingredient poate fi mai fraged și mai aromat decât mușchiulețul țigănesc? Însă un asemenea cuceritor nu poate sta neînsoțit pentru mult timp, și prin urmare am fost nevoiți să-i creem condiții optime socializării alături de cașcaval, ardei și maioneză. Explozie de culoare și gust este consecința unei astfel de reuniune. Însă, în cele din urmă, un sandviș fericit garantează un consumator fericit, nu?
Mozaicul în alb și roz al salamului ne lasă gura apă și ne e greu să ne concentrăm pe povestea lui… Ce poate fi mai gustos decât combinația de texturi și gustul puternic al salamului uscat împreună cu legume proaspete? Răspunsul este adaosul de unt și cașcaval la combinația menționată. Pentru că salamul uscat este un nobil din inima României, nu putea venit însoțit decât de ingrediente pe măsura lui. Totuși, stați fără griji, tot el rămâne protagonistul poveștii culinare. Celelalte ingrediente nu fac decât să-i evidențieze și mai mult aroma, fără să îl eclipseze pe regele în cauză.
Fie că trebuie pus în ghiozdănelul copiilor sau în cutia ta de prânz pentru muncă, cui nu-i place sandvișul tradițional de cașcaval cu șuncă? Doar că, în cazul Gonzalex, o felie de șuncă gustoasă nu vine niciodată singură, ci aduce și alte vești bune pentru consumatori: salată și roșii pentru un plus de prospețime și sos de maioneză pentru savoare. Păstrăm tradiția gustului și o potențăm cu un adaos de ingrediente care puse împreună, formează micul dejun perfect.